Atelier

Cine suntem noi?

Materiale naturale, culori calde, accesorii realizate cu delicatete de mainile designerilor nostri...toate acestea definesc activitatea Atelierului de Design Vestimentar SINE by SEILA.

Haine de zi cu zi, tinute elegante de seara, rochii de cocktail, rochii pentru mirese si pentru intreg alaiul acestora, accesorii deosebite...Sine by Seila va provoaca sa scoateti la lumina cea mai draga amintire si sa o regasiti in linia tinutelor create cu emotie si pasiune in atelierul nostru.

Cum a luat nastere CONCEPTUL Sine by Seila

Libertatea captata intr-un concept – Sine by Seila

…mirosul subtil de sare din aer, azurul apelor, valurile reci si inspumate, nisipul umed si soarele croindu-si drum din apa marii…

Cine a spus ca nu putem capta o amintire, un moment marcant al copilariei, un parfum sau o unda de culoare?

Sine by Seila este amintirea copilariei la malul marii, a picioarelor afundate in nisipul umed, a valurilor reci trezind amintirea bunicii care cu masina de cusut si o bucata de panza colorata realiza tinute de poveste.

Avand etimologie araba, Seila inseamna blandete – blandetea materialelor naturale ce ne mangaie pielea, nostalgia pe care tinutele de inspiratie etnica ne-o trezeste, amintirile copilariei, ascunse in fiecare cusatura si cuta a rochiilor cusute manual in atelierul Seilei.

Seila este imaginea din spatele materialelor fine, a culorilor calde si a tinutelor rafinate, iar Sine este copilul ei, rodul imaginatiei sale creatoare, realitatea Seilei transformata in joc, o completare a personalitatii acesteia.

Sine by Seila va provoaca sa scoateti la lumina cea mai draga amintire si sa o regasiti in linia tinutelor create cu emotie si pasiune in atelierul nostru.

Ancorati in realitate, zburam catre amintirile trecutului!

Sine by Seila imbina cu succes traditia cu evolutia, dand nastere unui fusion etno-contemporan in fashion.

Embrace the Past & Imagine the Future
with Sine by Seila


INCEPE ACUM!