Intrebari frecvente

Pentru a comanda un articol vestimentar SinebySeila puteti:

  • Sa ne vizitati site-ul si sa plasati o comanda online. In cazul produselor existente pe site in marimea potrivita dumneavoastra este suficienta plasarea comenzii, insa in cazul in care marimea dorita nu se regaseste pe site-ul www.sinebyseila.com atunci este necesar ca inainte de a plasa comanda sa ne oferiti si dimensiunile necesare realizarii unui articol vestimentar special conceput pentru dumneavoastra (inaltime, dimensiuni bust, talie si solduri, circumferinta bratului, lungimea bratului, lungimea piciorului, latimea spatelui etc.)
  • Sa va faceti in prealabil o programare telefonica la numarul 0737 035 548 sau pe mail la adresa comenzi@sinebyseila.ro, pentru a ne vizita in Atelierul de Design Vestimentar SinebySeila din Bucuresti, str. Mahatma Ghandi nr.3. In cadrul intalnirii noastre nu numai ca puteti vedea produsele expuse in showroom, dar vom putea stabilii si detaliile exacte ale articolului vestimentar pe care vi-l doriti – material, culoare, accesorii etc.

In cazul in care produsele existente pe site nu corespund masurilor dumneavoastra, rugamintea noastra este de a ne suna la numarul de telefon 0737 035 548 sau de a ne contacta pe mail la adresa comenzi@sinebyseila.ro, pentru a stabili o programare in Atelierul de Design Vestimentar SinebySeila din Bucuresti, str. Mahatma Ghandi nr.3.

In cadrul intalnirii noastre va vom lua masurile si vom discuta despre realizarea unui articol vestimentar special pentru dumneavoastra, la aceleasi costuri de pe site.

In cazul in care nu aveti domiciliul in Bucuresti, atunci va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0737 035 548 sau pe mail la adresa comenzi@sinebyseila.ro pentru a va ghida in procedeul de masurare astfel incat articolul vestimentar rezultat, sa vi se potriveasca perfect.

Fiecare obiect vestimentar prezentat pe site-ul www.sinebyseila.com poate suferi modificari astfel incat sa vi se potriveasca perfect. Se pot adauga sau elimina accesorii atata timp cat modelul o permite, se poate reface modelul astfel incat sa vi se potriveasca perfect pe corp, se pot folosi alte materiale si alte culori. Dumneavoastra impuneti limitele astfel incat sa va puteti bucura de articolul vestimentar visat – fie ca este vorba despre rochia de mireasa, o rochie de seara, o vesta, o fusta sau o bluza!

In cazul in care este vorba despre un articol vestimentar creat de la 0, pe masurile dumneavoastra, durata realizarii comenzii poate varia de la 7 la 21 de zile, in functie de complexitatea articolului vestimentar dorit si de posibilitatea dumneavoastra de a veni la probe (atunci cand este nevoie).

In cazul in care ati comandat un produs aflat pe stoc atunci produsul se poate ridica pe loc de la sediul Atelierului de Design Vestimentar SinebySeila, din Bucuresti, str. Mahatma Ghandi nr.3, sau se poate primi in 2-3 zile prin curier.

In cadrul Atelierului de Design Vestimentar SinebySeila se lucreaza si pe comanda, designerii si croitorii nostri putand sa va transpuna in realitate orice model vestimentar dorit.