Cum Cumpar

Achizitia de produse SinebySeila este extrem de simpla si rapida indiferent de modalitatea de achizitie pentru care optati.
Doriti sa achizitionati articolele vestimentare prezentate pe site direct din showroom-ul Atelierului de Design Vestimentar SinebySeila? Atunci tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon 0737 035 548 sau sa ne contactati pe mail la adresa comenzi@sinebyseila.ro, pentru a stabili o programare la sediul nostru din Bucuresti, str. Mahatma Ghandi nr.3.  
Articolul vestimentar prezentat pe site-ul nostru corespunde cerintelor voastre (masura, culoare etc.)? Atunci tot ce trebuie sa faceti este sa il selectati pentru a fi introdus in cosul de cumparaturi si apoi sa finalizati comanda introducand datele dumneavoastra de contact, modalitatea de plata si adresa de livrare, dupa caz.
Doriti sa achizitionati articolul vestimentar prezentat pe site-ul nostru insa marimea disponibila nu corespunde marimii pe care dumneavoastra o purtati? Atunci tot ce trebuie sa faceti este sa ne dati un mail la adresa comenzi@sinebyseila.ro, in care sa ne indicati codul produsului dorit si dimensiunile dumneavoastra. Colegii nostri va vor contacta pentru confirmarea comenzii si pentru a va comunica durata realizarii produsului pe comanda.